dimarts, 3 de febrer del 2015

Conferència de la Dra. Conchita Miralles

El Grup de Treball en Gerontologia del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya inaugura el cicle GENT GRAN, PERSPECTIVA ACTUAL I PROPOSTES DE FUTUR VIII, el proper dimecres 18 de febrer a les 19.30h a la seu del COPC (C/ Rocafort, 129  Barcelona. <M> L1 Rocafort).

La primera conferència anirà a càrrec de la Dra. Concepció Miralles sota el títol "El Pla Anticipat de Cures (PAC): acompanyament al final de la vida".

La Dra. Miralles és Llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona l’any 1982. Màster en Gerontologia Clínica per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Cures Pal·liatives per l'Institut Català d'Oncologia. Ha participat en diversos congressos i jornades com a ponent. Actualment és metgessa coordinadora de l’equip de PADES Vallcarca-Carmel del Parc Sanitari Pere Virgili de Barcelona i metgessa a la Residència Vibentia Mullerat de Barcelona.

El Pla Anticipat de Cures serà l’eix central de la seva conferència. L’augment de l’esperança de vida, unit al progrés de la medicina, fa que actualment veiem als centres residencials persones amb malalties avançades i pacients complexos. Abordar aquestes situacions de feblesa i acompanyar a la mort pot ser un camí on calgui prendre decisions difícils. El metge no pot fer la seva tasca en solitari, l’abordatge psicosocial serà fonamental per acompanyar al resident i la família. 

L'assistència és gratuïta. Per a més informació i inscripcions poden consultar el següent enllaç: Inscripcions


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada