diumenge, 22 de maig del 2011

Programa Qualifica't

El Real Decret 1368/2007 de 19 d'octubre, estableix que els/les auxiliars de geriatria han d'acreditar la qualificació professional d'Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials.

A finals de l'any 2011, el 35% de la plantilla de personal auxiliar han de tenir acreditades les competències professionals, en el cas de la nostra residència, el 35% correspon a tres auxiliars.

El passat dijous 19 de maig, les tres auxiliars que es van presentar a la prova davant d'un tribunal format per dos professors de l'IES Salvador Seguí i amb la supervisió d'un membre de la patronal de Residències ACRA, van superar-la amb èxit.

Amb l'objectiu d'acomplir amb la normativa vigent, i amb la voluntat de que la resta de l'equip auxiliar pugui acreditar les competències, estem a l'espera de que surti la nova convocatòria de places per part del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Des d'aquí felicitem a les auxiliars Maria Villmow, Paqui Holguín i Cecilia Rojas per haver assolit amb èxit aquest nou repte professional.




  Maria Villmow (supervisora)












 
  Paqui Holguín












  Cecilia Rojas










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada