dimecres, 21 de setembre del 2011

21 de setembre: Dia Mundial d'Alzheimer

Avui 21 de setembre és el Dia Mundial de l'Alzheimer, i com cada any el món associatiu ha preparat una sèrie d'activitats per a informar sobre la malaltia i recaudar fons per la investigació.

Us passem informació i activitats al respecte:
  • Vitalia organitza una conferència en la que s'abordaran diferents aspectes relacionats amb la Malaltia d'Alzheimer, dirigit per la Doctora Inmaculada Tarrero i Elena Fernández (Directora d'Alzheimer Catalunya). L'acte tindrà lloc avui 21 de setembre a les 18,30 al Centre de Vitalia Sarrià, situat al Carrer d'Osi número 13. Durada: 60 minuts. Per a qualsevol dubte es pot contactar telefònicament trucant al 93 205 99 16.
  • Gran paella popular solidària amb les persones amb Alzheimer que organitza Sanitas Residencial Bonaire a les 13,30 hores. Preu: 5 euros.
  • La obra social La Caixa va crear el material Activem la Ment, una plataforma d'estimulació cognitiva dissenyada per professionals de la neuropsicologia i pensada perquè la gent gran posi la ment en forma d'una manera senzilla i entretinguda. Poden consultar i baixar el material seguint el següent enllaç: http://www.fundacio1.lacaixa.es/webflc/wpr0pres.nsf/wurl/alream800pnd_cat%5EOpenDocument/index.html
  • L'AFAB (Associació de Familiars d'Alzheimer de Barcelona), detalla a la seva pàgina web les activitats que han presentat enguany. Es pot consultar seguint el següent enllaç: http://www.afab-bcn.org/informaciones_detalle.php?iditem=113&idseccion=46

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada