dilluns, 7 d’abril del 2014

Caixes de vida

Com sabeu, per l’equip de la Residència Vibentia Mullerat, és molt important conèixer la història de vida dels residents. Per assolir aquest objectiu, hem anat realitzant diferents activitats com ara el Protagonista del mes, un recull de fotos de les diferents etapes vitals (Projecte la vida en imatges), els oficis, etc...

Seguint amb aquesta línia, us proposem una nova activitat anomenada “Les caixes de vida”.

Què és una caixa de vida? És una caixa que conté diferents elements que fan referència a moments viscuts per la persona.

Com ho farem? Necessitem una caixa on posar els objectes. És per això que hem començat a recollir caixes per decorar-les al taller de manualitats. També podeu decorar la caixa vosaltres mateixos.

Què us demanem? Us demanem que busqueu aquells objectes que siguin significatius per el vostre familiar i que recullin diferents moments viscuts. Feu volar la vostra imaginació, intenteu estimular la memòria del vostre familiar amb objectes que despertin experiències viscudes.

Què ens aporta? Tots en gaudirem!!! Acompanyarem als residents en els records del seu passat, als familiars a reviure aquells moments especials, i a l’equip a apropar-nos a la persona a través de la seva biografia.

Què en farem? El divendres 23 de maig a les 17 hores farem un berenar popular, on compartirem residents, familiars i treballadors, les caixes de vida.

Necessitem la vostra col·laboració!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada