dijous, 11 de març del 2021

Sortida al Mirador del Parc Güell

Ahir va ser un dia molt especial. A dos dies de commemorar el primer aniversari del tancament de centres residencials per l'arribada de la pandèmia, vam sortir a gaudir de les vistes de Barcelona des del Mirador Joan Sales, al Parc Güell.

Un any després, toca fer balanç del gran repte que va suposar i segueix suposant la lluita contra la COVID. La nostra forma d'entendre el món residencial com a centre obert a les visites sense cap mena de restricció, es veia sobtadament paralitzat per un virus que havia arribat per fer mal especialment als més vulnerables, i on el nostre objectiu principal va ser i segueix sent protegir-los.

Un any després sense casos de COVID entre els residents, i amb les vacunes administrades a tots els usuaris i treballadors del centre, estem molt satisfets i ho voliem celebrar.

El dia era esplèndit, feia un sol radiant que ens va acompanyar i ens va permetre gaudir de les visites d'una Barcelona que feia un any que no veiem. Van ser moments molt tendres, emotius i especials, on un cop més anavem de la mà usuaris, familiars i treballadors del centre.

Sabem que encara ens queda camí per recòrrer, que això no ha acabat, però hem d'avançar cap a la normalitat, sempre des de la prudència. 

La reunió amb les families, part de l'equip assistencial i la directora del CAP Carmel, va permetre explicar en persona, sense telèfons ni pantalles pel mig, el que ha estat suposat aquest any per a tots nosaltres i poder planificar com ha de ser la tornada a la "nova normalitat".

Volem agrair un cop més a les families pel seu suport, el seu escalf i la seva implicació en tot moment. També agrair a la Elisabeth Solf, Directora del CAP Carmel, la seva participació en la reunió, i sobretot el seu acompanyament, tan per part d'ella com del seu equip, en els moments més durs de la pandèmia.

Seguirem en la lluita i ens ensortirem!!!!








1 comentari:

  1. Muchas gracias por el dia de ayer ,estuvo genial los abuelos felices y las familias super felices también ,sois estupend@s.

    ResponElimina