divendres, 24 d’abril del 2020

Seguim sumant dies sense el COVID19

Acabem la setmana molt satisfets de sumar dies sense casos de COVID19 i molt esperançats i convençuts de que el nostre esforç tindrà la seva recompensa. 

Tot i així, seguim indignats amb la mala gestió del material de protecció per part del Departament de Salut. Portem dies on trobar guants és una missió impossible. Ara, tot i estar disposats a pagar el que calgui per a tenir guants i protegir tan a usuaris com a treballadors, no en trobem enlloc. La Generalitat va crear una plataforma online per a sol·licitar material a les residències però és totalment inoperativa. Dimarts vam demanar guants a través d'aquesta plataforma i ahir ens vam trobar amb la desagradable sorpresa de que ens havien enviat tres caixes de 100 guants cadascuna. Com pretenen que ens protegim amb aquest material, tenint a 21 residents al nostre càrrec? Com podem mantenir les mesures higièniques si hem de racionalitzar l'ús de guants?.

Sabem que la situació és molt complexa, però creiem que s'ha de saber prioritzar i avui en dia el més important és dotar als treballadors de la protecció necessària per evitar més contagis. 

Seguirem amb la nostra lluita, sense desistir i posant com a centre d'atenció la cura de les persones grans. Potser l'administració pública hauria de fer el mateix.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada